رفع کمبود آب شرب بیش از ۲ هزار خانوار در نکا و بهشهر/ ۳۰ میلیارد اعتبار برای حفر چاه در «میانگاله» نکا

رفع کمبود آب شرب بیش از ۲ هزار خانوار در نکا و بهشهر/ ۳۰ میلیارد اعتبار برای حفر چاه در «میانگاله» نکا

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق مازندران، شرق مازندران در طول سال های مختلف براساس اعلام کارشناسان با تنش آبی روبرو بوده و از کمبود آب در بخش‌های مختلف کشاورزی و شرب رنج‌ می‌برده است و  امسال با توجه به کاهش بارندگی‌ها این حساسیت‌ها افزایش یافته و این امر موجب شد تا مسوولان امر برای حفر چاه و تامین آب شرب بیش از پیش وارد کار شوند.

در نهایی‌ترین اقدام برای تامین آب شرب منطقه روستایی، مروم روستای میانگاله نکا که با مشکلاتی در  بخش فشار آب  روبرو بودند از فشار آب شرب مناسب‌تری نسبت به گذشته برخوردار شدند.

افزایش ظرفیت فشار آب ۲ هزار خانوار با بهسازی یک حلقه چاه در میانگاله نکا از اقدامات اخیر آبفا مازندران بود تا مردم این روستا از آب مناسب برخوردار شوند.

مدیرعامل آبفا مازندران در این راستا از رفع کمبود آب بیش از ۲ هزار خانوار نکا و بهشهر با بهسازی و تجهیز یک حلقه چاه در میانگاله شهرستان نکا خبر داد.

بهزاد برارزاده گفت: دبی آب چاه میانگاله نکا پس از بهسازی و تجهیز ۳۰ لیتر ثانیه است و این چاه در حال حاضر ۲ لیتر در ثانیه آب دارد که با تلاش همکاران بهسازی شده و به ۳۰ لیتر در ثانیه افزایش یافته است.

وی افزود: پس از تجهیز و بهره برداری، کمبود آب آشامیدنی اهالی روستاهای میانگاله،گل خیل،چناربن،ملیج کاله برطرف می شود و ۲۵ لیتر در ثانیه نیز به خط انتقال نکا ـ بهشهر برای افزایش توان انتقال آب و بهره مندی مردم این دو شهرستان از آب آشامیدنی تزریق خواهد شد.

برارزاده اعتبار این طرح آبرسانی را ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: عملیات تجهیز چاه در دست اجراست که پس از اتمام، وارد مدار خواهد شد.

وی همچنین به خبرنگار فارس گفت: به دلیل پیشروی آب شور دریا در سالیان اخیر و نفوذ به چاه‌های آب شرب و فقر منابع آبی زیرزمینی، در سالیان اخیر با مشکلات کمی و کیفی آب مواجه شده ایم که برای رفع این مشکل در کوتاه مدت بهره برداری از یک واحد آب شیرین کن با ظرفیت ۵۰ لیتر در ثانیه، حفر و تجهیز دو حلقه چاه و نیز استفاده از چاه های کشاورزی به صورت استیجاری در روزهای پیک مصرف در حال پیگیری و انجام است.

مدیر عامل آبفا مازندران افزود:  در بلندمدت، تکمیل ساخت و بهره‌برداری از تصفیه خانه سد گلورد توسط شرکت آب منطقه ای در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: همچنین در سال جاری از طریق انجام پروژه‌های اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده و نیز کشف و رفع نشت های نامرئی، از طریق کاهش هدررفت آب، بخش قابل توجهی از کمبود آب منطقه جبران شد.

اخبار مرتبط

حفر و تجهیز 17 حلقه چاه آب آشامیدنی در مازندران برای مقابله با تنش آبی

باید به حال مشکلات آب بابل گریه کنیم

۲۰ هزار نفر روستاییان مازندران از آب آشامیدنی سالم برخوردار می‌شوند

0 نظر

ارسال نظر

capcha